Het ledenbestand wil de gegevens van alle oud-leerlingen verzamelen met als doel alle leden de mogelijkheid te geven met elkaar in contact te komen.

Uw aanvraag tot lidmaatschap zal door ons overwogen worden na het invullen van onderstaande gegevens.

Deze gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen enkel voor KOMB-doeleinden gebruikt worden. Wij verbinden ons ertoe deze gegevens niet door te geven aan instanties met commerciële doeleinden.

Het invullen van dit formulier zorgt ervoor dat u passief lid wordt van de KOMB.

Actief lid worden kan door jaarlijks lidgeld te betalen. Hierdoor wordt u uitgenodigd op alle nationale activiteiten alsook activiteiten die in uw regio gepland worden. Tevens krijgt u hierbij toegang tot alle publicaties op de website en ontvangt u het trimestrieel tijdschrift in uw bus.

Het biedt u ook de mogelijkheid contact op te nemen met andere actieve leden.

Wat is het beginjaar:  1987 indien je in september 1987 in het derde leerjaar bvb. begonnen bent

Wat is het eindjaar? Het eindjaar is het jaartal waarin u bent afgestudeerd in de retorica. (het eindjaar is 1993 indien u de retorica hebt gedaan tijdens het schooljaar van 1 september 1992 tot en met 30 juni 1993) . Indien uw schoolloopbaan op het college niet tot het laatste jaar duurde dient u het eindjaar te berekenen (het eindjaar is 2005 indien u de school verliet in het derde middelbaar tijdens het schooljaar van 1 september 2001 tot en met 30 juni 2002). Op deze manier kunnen wij u indelen bij de studiegenoten van uw jaar.